home.png

A nekik címzett levél letöltésével a szülők könnyen tájékoztathatók arról, hogy az iskola használja a Matific programot. A levél beilleszthető az iskolai hírlevélbe vagy linkként feltüntethető az iskola weboldalán.

Levél a szülőknek

Screenshot_HU_ParentLetter.PNG

Szeretné könnyen és gyorsan bekapcsolni az iskolát a Matific programba?

Töltse le a Gyorsindítási útmutatót és beszélje meg a tanár kollégákkal, hogyan indíthatják el a Matific-et már ma!

Gyorsindítási útmutató

Tippek szülőknek

A tanároknak és a szülőknek szánt tippek letöltése után magyarázza el a közösség számára, hogyan vezethetik be a Matific-et még ma!

Matific esettanulmányok

A Matific készítői sok időt töltöttek azzal, hogy elhivatott tanárokkal egyeztessenek a Matific program alkalmazási lehetőségeiről. Ha az Ön iskolájában tanító tanárok inspirációt szeretnének gyűjteni, pont jó helyen keresgélnek!

Screenshot_HU_CaseStudy.PNG

Ha a diákok véletlenül elveszítik vagy nem találják a Belépési (Login) kártyájukat, könnyen nyomtatható másolat belőlük. Ehhez lépjen be a Matific fiókjába és kattintson az alábbi gombra.

Login Cards.JPG

Belépési (Login) kártyák diákoknak

A fantasztikus teljesítmények elismerése nagyon jó érzéssel tölti el a diákokat. Nyomtassa ki az elismerő oklevelet a diákok erőfeszítéseinek, teljesítményének és előmenetelének elismeréséhez.

Screenshot_HU_StudentCert.PNG

Elismerő oklevél diákoknak

Facebook közösség

A Önök régiójából elérhető Matific Facebook oldalon keresztül mindig értesülhetnek a Matific világ újdonságairól. Csatlakozzon még ma!

 

Nem találja, amit keres?

Segítünk! Lépjen a Kapcsolat oldalra és mondja el, mire van szüksége.

© Szerzői jog 2018. Minden jog fenntartva.