Az iskolai weboldalra

Tegye lehetővé az iskola közössége számára, hogy tagjai könnyen beléphessenek a Matific programba. Ehhez tegye fel a www.matific.com linket az iskola fő weboldalára és az osztályok oldalaira. Jelenítse meg a Matific logóját az iskola honlapján.

Matific Logo.PNG

Az iskola irodájának

A szülői közösséggel fenntartott partneri kapcsolat kiváló eszköz arra, hogy az iskolai munka otthon is folytatódjék. Ezzel a Matific tanúsítvánnyal tudatosítható a szülőkben, hogy az iskola a Matific program résztvevője. A tanúsítvány tökéletesen mutat az iskola portáján/recepcióján.

Screenshot_HU_SchoolCert.PNG

Gyorsindítási útmutató

Hogyan telepíthető gyorsan a Matific az iskolában?

 

Töltse le a Gyorsindítási útmutatót és magyarázza el az iskolában dolgozó tanároknak, hogyan indíthatják el a Matific programot még ma.

Matific esettanulmányok

A Matific rengeteg időt töltött azzal, hogy elhivatott tanárainkkal folytatott beszélgetésekben járjon utána a Matific program alkalmazási lehetőségeinek. Ha az Ön iskolájában tanító tanárok inspirációt szeretnének gyűjteni, pont jó helyen keresgélnek!

Screenshot_HU_CaseStudy.PNG

A segédanyagok elküldése az iskolába járó gyerekek szüleinek

Levél a szülőknek

A nekik címzett levél letöltésével a szülők könnyen tájékoztathatók arról, hogy az iskola használja a Matific programot. A levél beilleszthető az iskolai hírlevélbe vagy linkként feltüntethető az iskola weboldalán.

Screenshot_HU_ParentLetter.PNG

A tanároknak és a szülőknek szánt tippek letöltése után magyarázza el a közösség számára, hogyan vezethetik be a Matific programot még ma!

Tippek szülőknek

 

Nem találja, amit keres?

Segítünk! Lépjen a Kapcsolat oldalra és mondja el, mire van szüksége.

© Szerzői jog 2018. Minden jog fenntartva.